Categorii

Informatii de livrare

1. Transportul prin Cargus: Coletul ajunge in 24 de ore de la data livrarii, iar curierul va suna si va aduce coletul unde doriti dvs (trebuie sa specificati in comanda adresa de livrare care poate fi diferita de adresa de domiciliu). Coletele prin Cargus vor fi trimise doar in localitatile unde acesta are acoperire. Lista localitatilor din zona de tarifare 1 o puteti gasi in tabelul de mai jos. Pentru comenzile facute vineri, coletele ajung de obicei luni, sambata ajung doar coletele trimise in localitatile resedinta de judet.

2. Transportul prin Posta Romana: Coletul ajunge cam in 4  - 5 zile lucratoare de la data livrarii oriunde in tara. Livrarile prin posta se vor face pentru localitatile care nu se gasesc in tabelul de mai jos.

3.  Daca localitatea dvs nu se afla in lista de mai jos si doriti neaparat livrare rapida (24 - 48 ore - depinde de localitate) prin Cargus, la taxele de transport fixe de 20 lei, se mai adauga taxa de urgenta de 24 lei, taxa perceputa suplimentar de firma noastra de curierat pentru livrari speciale.

4. Taxa suplimentara de transport in valoare de 24 de lei, se aplica si in cazul in care doriti livrare urgenta dimineata (a doua zi, pana la ora 10:00) indiferent daca localitatea dvs se afla in lista de mai jos.

5. Livrarea prin alte firme de curierat decat cele mentionate, anuleaza taxa perceputa de catre noi, iar transportul il veti plati dvs. separat de ramburs la curierul pe care il alegeti. In acest caz noi nu stim cat costa transportul.

         

         CLICK AICI PENTRU  LISTA LOCALITATILOR IN CARE CARGUS ARE ACOPERIRE!

 

DACA DORITI SA AFLATI UNDE SE AFLA COLETUL DVS CERETI NR DE PREZENTARE AWB SI INTRODUCETI CODUL IN FUNCTIE DE MODALITATEA DE LIVRARE AICI:

  

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2019