Categorii
Bine aţi venit la Tratamente Alternative
 
 

GANODERMA

Ganoderma (Ganoderma Lucidum) este o ciuperca folosita de chinezi de peste 5000 ani, cu variate denumiri: Reishi, Lingzhi, regele miraculos al plantelor, Planta lui Dumnezeu.

Are o putere de detoxifiere rapida si regenerare, fara efecte secundare negative. Ganoderma reprezinta cel mai folosit remediu in Asia.  

Ganoderma actioneaza ca un purificator al sangelui, detoxifiant, diuretic, protector al ficatului,  reglator intestinal, antitusiv, expectorant, sedativ, anti-tumoral, stabilizator al presiunii sanguine, fortifiant al sistemului imunitar, incetinitor al proceselor de imbatranire, tonic cardiac si tonic general.

Ganoderma are peste 200 de componente active, de aceea are efecte benefice pentru sanatate.astfel, Ganoderma are un continut bogat in Germaniu, mineral de care organismul are nevoie pentru desfasurarea unor reactii chimice vitale in organism. Apa miraculoasa de la Lordes, cunoscuta pentru puterile ei vindecatoare, contine Germaniu organic. Germaniul organic este un puternic antioxidant, anuland efectul radicalilor liberi. De asemenea, optimizeaza aportul de oxigen si imbunatateste functionarea organelor interne; ajuta la chelarea metalelor grele.

         Alte componente importante ale ganodermei sunt reprezentate de polizaharide. Acestea furnizeaza energie pentru desfasurarea proceselor metabolice, actioneaza la nivelul sistemului imunitar, fortificand intregul organism si crescand capacitatea de autovindecare. Combinatia Germaniu-polizaharide, care se gaseste in Ganoderma, grabeste eliminarea toxinelor si a celulelor moarte din organism si sporeste cantitatea de oxigen la nivel celular.Una din aplicatiile de baza este ameliorare pana la disparitie a ametelilor,tulburarilor de echilibru si a starii de oboseala cronica.Ganoderma este un reglator imunitar si prin aceasta este foarte importanta in bolile cauzate de deficit imunitar si in primul rand in cancer.Ganoderma amelioreaza insuficienta circulatorie cerebrala si pe cea periferica.Ganoderma este importanta pentru persoanele afectate de guta deoareceajuta la eliminarea acidului uric care determina prin exces guta. Medicer Bios va recomanda capsulele de Ganoderma Medicer pentru aceste efecte. 

Medicer Bios produce capsule cu extract de Ganoderma precum si cafea verde in amestec cu extract de Ganoderma.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
GANODERMA
Prezentare: Flacon cu 60 capsule; o capsula (446mg) contine: extract de Ganoderma (Ganoderma Luci..
12,00
..
12,00
Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative © 2018