Categorii
Bine aţi venit la Tratamente Alternative
 
 

LOMBOSCIATICA

LOMBOSCIATICA SI REMEDIILE NATURALE RECOMANDATE DE MEDICER

Medicer Bios propune pentru tratamentul lombosciatalgiilor, produse de uz extern si de uz intern.

Lombosciatalgia este o durere aparuta in zona lombara a coloanei vertebrale, cauzata de inflamatia locala in urma actiunii unor factori externi:  efort fizic crescut, pozitie incomoda timp indelungat, miscari repetitive, frig, transpiratie.

Medicer Bios recomanda pentru reducerea inflamatiei si a durerii, ca produs de uz extern, crema Aloe capsicam. Aceasta este o crema care penetreaza pielea cu usurinta si, datorita complexului de substante active pe care le contine, reduce inflamatia locala rapid si foarte eficient. Crema Aloecapsicam nu determina efectele nocive ale anti-inflamatoarelor nesteroidiene. Crema se aplica in fiecare zi, iar in cazul in care este posibil, e de preferat ca 10-15 minute zona pe care a fost aplicata crema sa fie invelita cu un prosop pentru incalzire. Mentionam ca incalzirea locala inseamna un aflux de sange, o hranire mai eficienta  a zonei si o reparatie a distrugerilor locale.

In functie de gravitatea afectiunii, crema  Aloecapsicam se poate aplica de 2-3 ori pe zi, cu efecte stabile cel putin 24 ore.

Crema fierbinte Medicer (Aloe capsicam) este mai eficienta decat alte creme de acelasi tip si de cateva ori mai ieftina. Pacientii ne confirma aceasta!

Pentru uz intern Medicer Bios propune in primul rand capsulele cu extract de Boswellia sau cu extract de Boswellia in combinatie cu alte plante. Boswellia are proprietati puternic anti-inflamatoare, ceea ce face ca ea sa fie eficienta atat in cazul lombosciatalgiilor cat si al oricarui alt proces inflamator din organism. Ea este eficienta nu numai impotriva proceselor reumatismale, cat si a inflamatiilor care afecteaza peretii interiori ai vaselor de sange, si care poate determina mortalitatea cea mai mare in randul populatiei.

Boswellia isi poate creste eficienta in cazul in care este asociata cu alte plante, avand si ele caracter anti-inflamator. Avem astfel Boswellia Rheuma Medicer care are un efect foarte bun in cazul lombosciatalgiilor.

Dr Roxana Ionescu

Medic primar, specialist fitoterapie Medicer

Nu sunt produse în această categorie.
Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative © 2018