Categorii

VITAMINA C tablete cu bioflavonoizi

Cod produs: vitamina C
Puncte de recompensă: 0
Disponibilitate: Lipsa stoc
Preţ: 15,00

Vitamina C joacă un rol important în funcţionarea sistemului imunitar al organismului, în menţinerea integrităţii, flexibilităţii vaselor sanguine, în funcţionarea normală şi formarea structurii ţesutului conjunctiv, în producerea colagenului, şi prin aceasta în menţinerea sănătăţii a gingiilor, pielii, oaselor şi ale cartilajelor.

Vitamina C luată după masă favorizează absorbţia mai multor minerale (calciu, magneziu, zinc, fier) din alimente. Vitamina C este necesară şi pentru funcţionarea normală a sistemului nervos.

Vitamina C este sintetizată de majoritatea animalelor, insă organismul nostru nu este capabil la acest lucru. Raportat la un om de 70 de kilograme,  animalele produc zilnic câte 3-15 grame de vitamina C, în cazul unor boli, infecţii sau leziuni şi mai mult. 

În cantităţi mari – cel puţin 10 grame zilnic, adăugat intravenos – vitamina C produce peroxid de hidrogen, care este o substanţă toxică pentru celulele canceroase. Pentru celulele normale vitamina C este o substanţă vitală.  

"Vitamina C ar trebui vândută în magazinele alimentare la kilogram, pe lângă sare, făină şi zahăr, deoarece este vorba de un aliment de bază, care trebuie consumat în cantitâţi mari.“

Szent-Györgyi Albert, laureat al Premiului Nobel pentru descoperirea vitaminei C, 1937

Comprimatele sunt învelite cu un strat special care permite înghiterea uşoară.

Doza zilnică recomandată: zilnic 2-3 comprimate, după masă. În cazul bolilor, leziunilor, infecţiilor organismul solicită o cantitate mult mai mare de vitamina C, doza recomandată în acest caz fiind câte 1000-1500 miligrame din 2 în 2 ore.

Un flacon conţine 30 comprimate de vitamina C 1000 mg.

Un comprimat conţine:

Vitamina C 1000 mg

Măceşe 25 mg

Bioflavonoide din citrice 25 mg

Produs notificat de Institutul de Bioresurse Alimentare, cu numărul AA 5224/2011

Producător: Good Mood Center Co. Ltd., Ungaria    

 
 

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative © 2018