Categorii

ULEI DE SEMINTE DE IN

ULEI DE SEMINTE DE IN
Producător: 2E-PROD
Cod produs: 10053
Puncte de recompensă: 0
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: 35,00

Cardinal-ulei din seminte de in presate la rece cu un continut bogat de Omega3

Prezentare: ulei de in 500 ml

Acest ulei este un produs inspirat din medicina populara. Cu un continut bogat de omega 3, linoleina, acizi grasi (linoleic,  izolinoleic ,oleic si arahidonic), acest ulei este benefic pentru intregul organism.

Se poate folosi ca un calmant si antiinflamator in inflamatiile tractului digestiv, previne hemoroizii si tulburarile diverticulare si litiaza biliara, scade colesterolul, protejeaza inima si controleaza tensiunea arteriala si stimuleaza arderea grasimilor.

Datorita continutului bogat de vitamina E, are efecte calmante si cicatrizante, putand fi folosit in tratamente dermato-cosmetice, in tratarea ulcerelor cutanate, a arsurilor, eczemelor, abceselor sau furunculelor.

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:



Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative © 2017