Categorii

ULEI DE COCOS

Producător: MEDICER BIOS
Cod produs: Cocos 1 Litru
Puncte de recompensă: 0
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: 21,00

Uleiul din Nucă de Cocos

Uleiul de Nuca de cocos este extras din nucă de palmier de nucă de cocos. Un important acid gras din uleiul de nucă de cocos, numit acid lauric, s-a descoperit că are proprietăți anti-microbiene, anti-bacteriene, anti-fungice, anti-inflamatorii și anti-oxidante. Acesta poate fi folosit pe plan atât intern, cât si extern, de exemplu, poate fi folosit pentru gătit, dar și ca o cremă hidratantă sau ingredient pentru produse ca săpun sau în produsele cosmetice.

Actiune:

Studiile au arătat că uleiul din nucă de cocos ajută în infecții ale pielii, stres, dezechilibru la nivelul colesterolului, sistem imunitar slăbit, probleme digestive, afecțiuni renale, boli cardiovasculare, scăderea tensiunii arteriale, diabet zaharat, artrită reumatoidă. Totodată, în urma studiilor, uleiul din nuca de cocos sporește producția glandei tiroide, lupta împotriva infecției care cauzează candidoză.

Sistem imunitar: ne protejează contra bacteriilor, virusurilor, fungilor cum ar fi Candida (conține acid caprilic) si protozoarelor.

Ulcer gastro-duodenal: Preîntâmpină și calmează inflamațiile tubului digestiv. El este benefic în cazul ulcerului gastric, acidul lauric fiind singurul acid gras ce poate distruge Heliobacter pylori. Uleiul mai poate fi util și persoanelor suferinde de maladia Chron.

Reglează glicemia: Contribuie la stabilizarea glicemiei.

Prostata: împiedică transformarea testosteronului în DHT (dihidrotestosteron), proces ce ar favoriza puternic inflamarea prostatei.

Scăderea în greutate: uleiul din nucă de cocos conține cu 10% mai puține calorii decât alte grasimi. Apoi, acizii săi produc mai multă energie prin arderea mai multor calorii și induc astfel o stocare mai mica a grăsimilor. De aceea, uleiul din nucă de cocos este bun nu numai pentru scăderea în greutate, dar si pentru obținerea unei vitalități sporite. 

Psoriazis, eczeme și infecții fungice ale pielii: Acizii grași din uleiul din nucă de cocos luptă împotriva proceselor inflamatorii, având proprietăți purificatoare. Vă puteți deci îngrijii cu incredere sanatatea pielii consumând acest ulei și aplicandu-l și local pe piele, inclusiv pe pielea de pe față și gât.

Uleiul de Cocos este semi-solid până la temperatura de 25 de grade, după care devine lichid. Bogat în potasiu, fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc, vitaminele A si E. Bogat în grasimile saturate (bune), indispensabile organismului nostru. Ele sunt compuse din acid lauric (45%)- acest acid gras cu lanț mediu fiind, ca și laptele matern, extraordinar de benefic pentru metabolismul nostru.

Doza zilnică recomandată este de la 1 la 3 linguri de ulei, atunci când este utilizat în scopuri terapeutice.

Ori de cate ori se dorește poate fi folosit atât în loc de unt, cât și pentru a găti, înlocuind uleiurile pentru gătit sau untura. Poate fi întins pe pâine ca untul. Poate fi folosit la prepararea prajiturilor, foietajelor etc.

Poate fi administrat si terapeutic: 2-3 linguri de 2-3 ori pe zi. Se recomandă și femeilor însarcinate și celor care alaptează.

Precauții :

Uleiul din nuca de cocos este destul de sigur pentru consum atat intern, cât și extern, atata timp cât acesta este consumat cu moderație. O supradoză de ulei de nucă de cocos poate provoca diaree.

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:



Etichete: ULEI DE COCOS,
Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative © 2017