Categorii

EQ ULEI ARCTIC PUR(EQ Pure Arctic Oil)

EQ ULEI ARCTIC PUR(EQ Pure Arctic Oil)
Cod produs: ULEI DE PESTE
Puncte de recompensă: 0
Disponibilitate: 3
Preţ: 140,00Lei
   - SAU -   
Acest produs are o cantitate minimă de comandat de 50
Ulei omega-3 pur din 100% pește sălbatic din zona arctică cu ulei de măsline presat la rece și vitamina D3 – și un adaos de aromă de lămâie proaspătă.
 
Rezultatele arată că aproape toți cei care au folosit EQ Pure Arctic Oil pentru cel puțin 120 de zile au obținut un echilibru îmbunătățit al acizilor grași. EQ Pure Arctic Oil conține ulei omega-3 pur din cod, pescuit din apele arctice nutritive ale coastei norvegiene.
 
 
  • Nu conține alte uleiuri din pește sau aditivi sintetici.
  • Un nivel al uleiului echilibrat pentru un raport optim între cantitatea de omega-6 și omega-3.
  • Bun pentru sistemul cardiovascular, creier, vedere, sistemul imunitar și mușchi.
  • Contribuie la menținerea unei tensiuni arteriale normale, un colesterol normal, și valori normale ale trigliceridelor și calciului în sânge.
  • Uleiul din pește este certificat MSC și Coc, și este originar din industria sustenabilă de pescuit a Norvegiei.
  • Polifenoli adăugați din ulei de măsline de calitate superioară, presat la rece, vitamina D3 și aromă de lămâie proaspătă.
  • 100% natural.
 
 

DOZA RECOMANDATĂ

Doza zilnică recomandată este de 0,15 ml la 1 kg greutate corporală/ Adulții ce cântăresc mai puțin de 50 kg: 7.5 ml (aprox. 1,5 lingurițe) pe zi. Adulții ce cântăresc mai mult de 80 kg: 12 ml (aprox. 2 lingurițe) pe zi. Recomandăm să luați doză dublă în prima lună.
 
 

AVERTISMENT

Vă rugăm să consultați medicul dacă luați anticoagulante, sunteți însărcinată, sau dați produsul unul copil cu vârsta sub 1 an de zile.
 
  

DEPOZITARE

Flacoanele nedesfăcute trebuie să fie depozitate într-un loc întunecat, uscat și răcoros sau în frigider. Flacoanele deschise trebuie să fie ținute la frigider și să fie folosite în 90 de zile. Când este depozitat la sub 4º C produsul poate deveni opac datorită uleiului de măsline. După câteva minute la temperatura camerei va deveni din  nou transparent. Nu depozitați la îndemâna copiilor. 
 
  

INGREDIENTE

Ulei de Pește (EPA și DHA), Ulei de Măsline Presat la Rece, Vitamina E (Antioxidant), Aromă (Lămâie), Vitamina D3.
 
  

VALOARE NUTRIȚIONALĂ PER DOZA ZILNICĂ RECOMANDATĂ (DZR)

  Per 7,5 ml Per 12 ml
Energie 60,75 kcal 97,21 kcal
Grăsimi    
Saturate 1 381 mg 2 210 mg
Monounsaturate 3 549 mg 5 678 mg
  dintre care Omega-9 1 040 mg 1 664 mg
Polinesaturate 1 295 mg  2 072 mg
  dintre care Omega-3  1 144 mg   1 832 mg
  dintre care EPA 397 mg  635 mg
  dintre care DHA 567 mg  907 mg
Polifenoli 0,6 mg  1 mg
Vitamina D3   6,25 mcg (125 %*)   10 mcg (200 %*)
*Din valoarea de referință DZR
 
 

ACIZI GRAȘI ESENȚIALI

Acizii grași sunt extrem de importanți pentru asigurarea că toate funcțiile organismului, inclusiv creierul, mușchii, sistemul circulator, sistemul respirator și pielea funcționează cum ar trebui. Acizii grași sunt împărțiți în omega-3, -6 și -9. Omega-3 și -6 sunt acizi grași esențiali, ceea ce înseamnă că nu suntem capabili să îi producem pe cont propriu, dar trebuie să îi obținem prin dietă ca supliment. Acești acizi grași sunt necesari pentru dezvoltarea creierului, funcționarea sistemului imunitar și reglarea tensiunii arteriale, și este extrem de important să îi luăm zilnic pentru a asigura dezvoltarea optimă.
 
  

O DIETĂ ÎN SCHIMBARE

Înainte de revoluția industrială, dietele occidentale conțineau în proporții aproape gale omega-3 și omega-6. Totuși, în ultimii 40-50 de ani dietele noastre au avut parte de mari schimbări. Astăzi consumăm mult mai multe alimente procesate și uleiuri vegetale din soia, floarea soarelui și porumb, care au până la 80% omega-6 și foarte puțin sau deloc omega-3. Există de asemenea și o cantitate notabilă de omega-6 în mâncarea oferită animalelor care sunt sursa produselor animale pe care le consumăm – același lucru poate fi valabil ți pentru mâncarea dată peștilor crescuți la ferme.
 
  

OMEGA-3/OMEGA-6

Un dezechilibru cu larga majoritate a acizilor grași omega-6 poate reprezenta o mare problemă pentru sănătatea dumneavoastră. Din păcate, acesta este cazul pentru majoritatea dintre noi, fără să fim conștienți de acest lucru. În zilele noastre, raportul dintre acizii grași omega-6 și omega-3 din dietele tipic occidentale este între 10:1 și 20:1. Aceasta înseamnă că primim de până la 20 de ori mai mult omega-6 decât omega-3. Raportul recomandat este sub 5:1. Pe parcursul ultimei decade, a devenit parte din cultura generală faptul că inflamațiile de lungă durată sunt un factor decisiv în diverse boli cronice, de exemplu bolile cardiovasculare, diabetul de tip 2 și obezitatea. Un raport mai mare decât 5:1 crește durata și severitatea reacțiilor inflamatorii. Echilibrul dintre omega-6 și omega-3 ar putea reprezenta una dintre soluțiile pentru o sănătate mai bună și pentru reducerea bolilor cronice.
 
  

OMEGA-9

Am adăugat de asemenea și acizi grași omega-9 și niveluri ridicate de antioxidanți polifenol dintr-un ulei de măsline unic, presat la rece, ulei ce a primit premiul NYIOOC GOLD. Omega-9 contribuie la menținerea unui sistem cardiovascular sănătos și la echilibrarea nivelului zahărului în sânge. Soluția pentru prevenirea răspunsurilor inflamatorii și bolilor cardiovasculare este de a crește aportul de omega-3 și omega-9 de calitate superioară, in loc de a reduce aportul de omega-6.
 
 

BINE DE ȘTIUT

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2020