REDUAC MEDICER 90 TABLETE

REDUAC MEDICER 90 TABLETE
Producător: MEDICER BIOS
Cod produs: Reduac 90 tablete
Puncte de recompensă: 0
Disponibilitate: 45
Preţ: 8,00Lei

MOD DE PREZENTARE: REDUAC FLACON 90 TABLETE. ReduAC este o combinatie de substanta alcaline care duce la transformarea acidului clorhidric secretat in stomac in exces in saruri neutre si implicit la diminuarea aciditatii gastrice. Acest remediu reduce aciditatea moderat ceea ce este foarte necesar deoarece reducerea brutala a hiperaciditatii face ca stomacul sa genereze rapid cantitati mari de acid clorhidric.ReduAc

Are in componenta carbonat de calciu si carbonat acid de sodiu, cu efect de reducere a aciditatii Se recomanda persoanelor cu hiperaciditate gastrica. Utilizarea lui este benefica atat in cazul in care sunt prezente senzatii de arsura gastrica, cat si atunci cand consumam alimente cu caracter acid de exemplu ciorbe acre, fructe acre, legume cu gust acru si acrisor (ex rosii, ardei gras).

Atunci cand sunt inghitite, acidul clorhidric din stomac, aflat in cantitate excesiva la pers cu hiperaciditate, este neutralizat, formandu-se saruri neutre, iar agresivitatea mediului intern al stomacului asupra mucoasei este redusa, mucoasa gastrica va fi astfel ferita de formarea de eroziuni, iar celor produse in trecut li se ofera posibilitatea sa se vindece.

ReduAC scade moderat aciditatea astfel ca evitam fenomenul de secretie intensa a acidului clorhidric cu care stomacul reactioneaza cand scaderea aciditatii este prea mare.  Acest produs se afla intr-o relatie complementara cu Hipogastric, alt produs care este destinat diminuarii efectelor hipoaciditatii. Din punct de vedere al simptomelor, hipo si hiper aciditatea se manifesta asemanator, iar utilizarea celor 2 produse, Hipo si ReduAc ne poate diferentia, intr-un mod foarte simplu si fara neplacerile create de procedeul diagnosticarii hiperaciditatii prin prelevarea sucului gastric.Folosind Reduac ,daca nu obtinem reducerea simptomelor in 2-3 zile constatam ca afectiunea reala era hipoaciditatea si in consecinta va trebui sa apelam la Hipogastric.Daca insa rezultatele sunt pozitive avem hiperaciditate si Reduac este remediul corect.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2019