Categorii

ACVASEPT

Cod produs: flacon PEHD-1 L
Puncte de recompensă: 0
Disponibilitate: 100
Preţ: 40,00Lei

Descriere

DEZINFECTAT BIODEGRADABIL foarte puternic!. Nu conține clor! După utilizare se descompune în apă, acid acetic (oțet) și oxigen. Nu există nicio bacterie care poate dezvolta rezistenţă la acest produs în concentraţiile recomandate. Inactivează virușii!

MOD DE ACTIUNE: Are dublă acțiune prin sistemul de oxidare al enzimelor celulare. Inhibă atât catalaza cât si peroxidaza. Din acest motiv are acțiune bactericidă, fungicidă și sporicidă fără să producă rezistență. În soluție de lucru nu spumează, nu lasă urme. Este eficient pe obiecte din lemn, plastic, cauciuc, sticlă ceramică, etc. În dozele de lucru, diluat, este lipsit de toxicitate si de mirosuri neplăcute. Se recomandă folosirea produsului și în apicultura bio.

INDICAȚII: Se folosește, după curățirea mecanică, diluat cu apă potabilă în cantitate de 0,75%-pînă la 1% pentru decontaminare, prin imersie, spălare sau pulverizare. Este nevoie de un timp de contact de 15-30 de minute.

Poate fi folosit in distrugerea bacteriilor patogene din acvariile cu pește în procentaj de 0,0007%. Sunați pentru instrucțiuni detaliate! Este folosit în ACVACULTURĂ în acest scop.

PRECAUTII: În concentrație de dinainte de diluare are un puterinc miros de oțet concentrat. Produsul trebuie manipulat cu atenție folosind manuși de cauciuc. Se păstrează în incăperi răcoroase și în ambalajul original. Capacul flaconului nu trebuie strâns puternic - pentru a permite oxigenului să iasă. Din fiecare litru de Acvasept se va obține aproximativ 50 Litri de oxigen gazos. Produsul pierde - daca nu este folosit - aproximativ 2% oxigen pe an.
 

AMBALARE: bidoane din plastic ( 1, 5, 10, 35 litri)

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2021