Categorii

ACVASEPT

Cod produs: flacon PEHD-1 L
Puncte de recompensă: 0
Disponibilitate: 100
Preţ: 40,00Lei

Descriere

PRODUS BIODEGRADABIL. După utilizare se descompune în apă, acid acetic (oțet), și oxigen. Nu există nicio bacterie care poate dezvolta rezistenţă la acest produs în concentraţiile recomandate. Nu conține clor.

Inactivează virușii.

MOD DE ACTIUNE Are dublă acțiune prin sistemul de oxidare al enzimelor celulare. Inhibă atât catalaza cât si peroxidaza. Din acest motiv are acțiune bactericidă, fungicidă și sporicidă fără să producă rezistență. In soluție de lucru nu spumează, nu lasă urme, Este eficient pe obiecte din lemn, plastic, cauciuc, sticlă ceramică, etc. În dozele de lucru, diluat, este lipsit de toxicitate si de mirosuri neplăcute. Se recomandă folosirea produsului și în apicultura bio.

INDICAȚII: Se folosește, după curățenia mecanică, diluat cu apă potabilă in cantitate de 0,75%-pînă la 1% pentru decontaminare, prin imersie, spălare sau pulverizare. Este nevoie de un timp de contact de 15-30 de minute.

PRECAUTII: In concentrații mari este nociv pentru operator. Produsul trebuie manipulat cu atenție, de personale instruite, folosind echipament de protecție (manuși de cauciuc, mască de gaze sau ochelari de protecție). Se păstrează în depozite răcoroase și în ambalaj original.
AMBALARE: bidoane din plastic ( 1, 5, 10, 35 litri)

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2020