Categorii

Informații de livrare

După ce comanda dvs. a fost efectuată pe site-ul nostru, veti fi contactat de către un operator pentru confirmarea comenzii si pentru a vă oferi informatii despre livrare.

 

Costul de transport este de 20 de lei, tarif fix, indiferent de destinatie, numarul de produse, valoarea sau greutatea produselor din comanda !!!

 

Pentru comenzi mai mari de 500 RON transportul este GRATUIT !!!
 

1. Transportul prin curier UrgentCargus: Conform contractului semnat cu firma de curierat, coletul dvs.ajunge in 24 de ore de la data preluării acestuia de catre curier din magazinul nostru. Curierul vă va contacta initial prin SMS, indicand un interval orar în care va face livrarea, apoi va aduce coletul la adresa dvs. (trebuie sa specificati in comandă adresa de livrare care poate fi diferita de adresa de domiciliu - cea necesară la facturare). Coletele prin UrgentCargus vor fi trimise doar in localitatile unde acesta are acoperire. Altfel va trebui sa achitati Km suplimentari (aproximativ 1 leu /km suplimentar). Lista localitatilor din zona de tarifare 1 o puteti gasi accesând linkul de mai jos. Pentru comenzile facute vineri, coletele ajung de obicei luni. Sâmbătă ajung doar coletele trimise în localitatile resedință de județ.

2. Transportul prin Posta Romana: Coletul ajunge in 2  - 3 zile lucratoare de la data livrarii oriunde in tara. Livrarile prin Posta Română se vor face pentru localitatile care nu se gasesc in lista de localități deservite de UrgentCargus sau la cererea dvs (posta are avantajul ca puteti ridica coletul de la Oficiul Postal de care aparțineți).

3.  Daca localitatea dvs nu se afla in lista de localitati deservită de UrgentCargus sau doriti neaparat livrare rapida prin UrgentCargus, la taxele de transport fixe de 20 lei, se mai adauga alte taxe. Vă vom contacta telefonic pentru a va informa despre aceste taxe percepute de firma de curierat

4. Taxa suplimentara de transport, se aplica si in cazul in care doriti livrare urgenta dimineata (a doua zi, pana la ora 10:00) indiferent daca localitatea dvs se afla in lista localităților desrvite de UrgentCargus.

5. Livrarea prin alte firme de curierat decat cele mentionate, anuleaza taxa perceputa de catre noi, iar transportul il veti plati dvs. separat de ramburs la curierul pe care il alegeti. 

         

         CLICK AICI PENTRU  LISTA LOCALITATILOR IN CARE UrgentCargus ARE ACOPERIRE!

 

Veți primi pe adrea de email informatii atunci cand se schimbă statusul comenzii dvs: în desfășurare/ anulat/ expediat

După ce coletul a fost expediat de catre noi, vă puteți informa despre colet în tranzit pe site-ul cuierului folosind numarul de prezentare / AWB-ul comunicat de noi pe email

  

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2021