Categorii
Bine aţi venit la Tratamente Alternative ELAPIS
 
 

GANODERMA

Ganoderma (Ganoderma Lucidum) este o ciupercă folosită de chinezi de peste 5000 ani, cu variate denumiri: Reishi, Lingzhi, regele miraculos al plantelor, Planta lui Dumnezeu.

Are o putere de detoxifiere rapidă și regenerare, fără efecte secundare negative. Ganoderma reprezintă cel mai folosit remediu in Asia.  

Ganoderma acționează ca un purificator al sangelui, detoxifiant, diuretic, protector al ficatului,  reglator intestinal, antitusiv, expectorant, sedativ, anti-tumoral, stabilizator al presiunii sanguine, fortifiant al sistemului imunitar, încetinitor al proceselor de îmbătrânire, tonic cardiac și tonic general.

Ganoderma are peste 200 de componente active, de aceea are efecte benefice pentru sănătate.Astfel, Ganoderma are un conținut bogat în Germaniu, mineral de care organismul are nevoie pentru desfășurarea unor reacții chimice vitale în organism. Apa miraculoasă de la Lordes, cunoscută pentru puterile ei vindecătoare, conține Germaniu organic. Germaniul organic este un puternic antioxidant, anulând efectul radicalilor liberi. De asemenea, optimizează aportul de oxigen și îmbunătățește funcționarea organelor interne; ajută la chelarea metalelor grele.

         Alte componente importante ale ganodermei sunt reprezentate de polizaharide. Acestea furnizează energie pentru desfășurarea proceselor metabolice, acționează la nivelul sistemului imunitar, fortificând întregul organism și crescând capacitatea de autovindecare. Combinația Germaniu-polizaharide, care se găsește în Ganoderma, grăbește eliminarea toxinelor și a celulelor moarte din organism și sporește cantitatea de oxigen la nivel celular. Una din aplicațiile de bază este ameliorare pană la dispariție a amețelilor,tulburărilor de echilibru și a stării de oboseală cronică. Ganoderma este un reglator imunitar și prin aceasta este foarte importantă în bolile cauzate de deficit imunitar și în primul rând în cancer. Ameliorează insuficiența circulatorie cerebrală și pe cea periferică. Ganoderma este importantă și pentru persoanele afectate de gută deoarece ajută la eliminarea acidului uric.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
GANODERMA 60 CAPSULE
Prezentare: Flacon cu 60 capsule; o capsula (446mg) contine: extract de Ganoderma (Ganoderma..
19,00Lei
Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2024