Categorii
Bine aţi venit la Tratamente Alternative ELAPIS
 
 

Terapia Gerson

Terapia Gerson

                    Doctorul Max Gerson demonstraza in cartea lui "O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave" ca pana si in cazurile cele mai avansate, exista un tratament eficient împotriva cancerului. Ceea ce trebuie schimbat este modul cum trateaza medicina alopata boala, care se concentreaza asupra organului bolnav si nu asupra bolnavului in ansamblu. Ideile sale sunt simple, logice si pline de bun simt.
                    Cancerul nu este legat de un loc anume, ci este o boala generala, cronica si degenerativa. Este rezultatul unei perioade indelungate de alimetatie nenaturala si dezechilibrata, vietuirii intrun mediu toxic Din acest motiv este inutila îndepartarea tumorilor, sau încercarea de a îndeparta alte simptome. Toate vor aparea din nou in alta parte. Mai mult decât atât cancerul nu este atât o boala, cat un simptom – simptomul unui organism bolnav cu un metabolism deficitar si un sistem imunitar incapabil de a functiona. Tratamentul corect este acela care restabileste functionarea normala si sanatoasa a organismului, astfel incat acesta devine capabil sa distruga si sa elimine el însusi cancerul. Organismul sanatos poate impiedica celulele sale sa devina anormale, adica maligne.
                   Metabolismul si sistemul imunitar sunt distruse treptat, de-a lungul unei perioade mai lungi de timp, din cauza alimentatiei incorecte: consumul de legume si fructe cultivate in sol secatuit si fertilizat artificial, care nu contine mineralele necesare; mâncarea lipsita de proteine si potasiu, otravita de substante chimice, care a fost procesata si rafinata pana la disparitia substantelor active, vii, indispensabile sanatatii.
                    Organismul alimentat bolnav este otravit, in continuare, de poluarile mediului: aerul impur si apa amestecata cu multe substante chimice provenite din ploile acide sau ingrasaminte si pesticide. Cu timpul, combinatia intre infometarea mascata si acumularea de substante otravitoare, conduc la deteriorarea sistemului imunitar si la aparitia tumorilor canceroase.
                   Procesul degenerativ care duce la cancer atinge cele mai importante organe vitale. Nimeni nu ar face cancer, daca ficatul, pancreasul, rinichii si colecistul ar functiona normal. Toate procesele din organism sunt interdependente si toate sunt tulburate in cazul unei boli. Din acest motiv, toate procesele trebuie refacute si vindecate.
                    Pentru a vindeca trupul, pentru ca organele vitale sa poata functiona din nou, organismul trebuie detoxifiat cu ajutorul mineralelor ionizate si a alimentelor naturale, crescute pe soluri organice.
                    Terapia consta in 13 pahare de suc natural proaspete, de fructe si zarzavaturi, consumate de bolnav zilnic, din ora in ora, curatirea gurii si clisme de cateva ori pe zi (Dr. Gerson a popularizat primul efectele de curatire a ficatului prin clisma cu cafea) Sucurile sunt naturale si proaspete si sunt din portocale, verdeturi, mere, morcovi, ardei verde, seminte germinate,creson si tarate. Un rol foarte important il avea extractul proaspat de ficat de vitel. Ca medicatie adiacenta se foloseste: Capsule de Acidoll, pepsina, combinatii de potasiu, solutie diluata de Lugol (lugol = solutie apoasa care contine iod si iodura de potasiu, utilizata în tratamentul hipertiroidismului), extract de tiroida, acid nicotic, ulei de in, tablete de pancreatina si injectii de ficat crud imbogatite cu vitamina B12.
                    Pentru ca tratamentul sa aiba efect sunt interzise bolnavului de cancer: Nicotina, sarea, alcoolul in primul rand. Apoi carnea, ouale, pestele, cascavalul, untul, laptele, toate alimentele prelucrate, toate grasimile si uleiurile, frisca, smântâna, condimentele.

                    Daca bolnavii sunt in stare sa manance, regimul vegetarian e strict. O minunata descriere a acestui tratament vazut prin ochii unei paciente, o puteti citi in cartea „Vremea vindecarii”.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
CATAVIT
ANTITUMORAL BREVETAT! -distruge celula canceroasă -acţionează bine şi cu citosta..
124,00Lei
Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2024