Categorii
Bine aţi venit la Tratamente Alternative ELAPIS
 
 

Terapia Breuss

Terapia Breuss
"Inteleg insanatosirea ca pe o revenire a organismului uman de la o functionare defectuoasa la o functionare fara restrictii si aceasta, nu prin inlaturarea unor parti ale sale prin operatie sau amputare."

Rudolf Breuss

         Medicul austriac nascut in 1899, si-a indreptat atentia catre gasirea unei metode alternativa, mai blande de tratare a cancerului si a altor afectiuni. El a aratat ca tumorile, oriunde se dezvolta in organism, sunt hranite si cresc prin consumul de proteina. O perioada de 42 de zile fara a fi hranit proteic considera ca ii este de ajuns organismului uman pentru a absorbi tumoarea, timp in care bolnavul este hranit doar cu ceaiuri, sucuri de fructe si zarzavaturi. Astfel cancerul dispare prin infometare si este absorbit ulterior de organism sau elminat din corp printr-un fel sau altul.
            Peste 45.000 de persoane atesta ca tratamentul acesta i-au ajutat sa se vindece si sa inteleaga altfel boala.
        La varsta de 80 de ani Breuss a fost dat in judecata de Colegiul medical Austriac care considera acest tratament prea simplu si prea ieftin pentru a avea un rezultat. A fost achitat cand avocatul apararii, un bolnav de cancer vindecat de Breuss, a prezentat listele cu bolnavii de cancer vindecati care toti atestau succesul terapiei sale ”Total Cancer Tratament”. Insasi presedintele de atunci al Austriei, Rudolf Kirchschlaeger, a intervenit in achitarea sa.
             Procedee asemanatoare au dezvoltat si alti medici.
         Rezultate foarte bune se obtin prin terapia doctorului Max Gerson. Intai in Germania, in anii 20-30, apoi in Statele Unite in anii 40-50 a demonstrat rolul crucial a nutritiei in bolile fatale precum cancerul si tuberculoza.

             Succese in tratarea bolii canceroase prin aceasta metoda au avut-o in România Popa Valeriu si Petre Anca.

 

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
CATAVIT
ANTITUMORAL BREVETAT! -distruge celula canceroasă -acţionează bine şi cu citosta..
124,00Lei
Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2024