Categorii
Bine aţi venit la Tratamente Alternative ELAPIS
 
 

Terapia Leech - HIRUDOTERAPIA

Terapia Leech - HIRUDOTERAPIA

Hirudinea vindecă toate!

Terapia Leech este utilizat pentru a trata diverse boli ale coloanei vertebrale și a sistemului musculo-scheletice (hernie intervertebral, boli degenerative de disc, sciatica), boli ale articulațiilor (artrite, artroze), depresie, stres, temeri, insomnie. În unele cazuri, se evită interventii chirurgicale, cum ar fi varice, tromboflebite, endometrioza, chisturi ovariene.Terapia Leech este, de asemenea, foarte eficient în tratamentul hipertensiunii arteriale, vasculare distonie, boala cardiaca ischemica, infarct miocardic și de prevenire accident vascular cerebral. Este util in tulburari neurologice (migrena, encefalopatie, mielita, nevrite), boli ginecologice (chisturi, fibroame uterine, boli adeziuni, infertilitate, modificări ale ciclului menstrual, menopauza). Terapia Leech elimină, de asemenea, celulita și reface metabolismul normal. Tratamentul cu lipitori utilizate pentru enurezis, diabet, sindromul de oboseala cronică.

Terapia Leech poate îmbunătăți proprietățile reologice ale sângelui - ajută micşorarea vâscozitaţii sângelui. Chiar dacă aveți deja o placa cu formațiuni trombotice, lipitoare le dizolvă.

O sedinţă de hirudoterapie dureaza 40 intre 80 de minute. Lipitorile sunt aşezate pe piele, în puncte prestabilite tratarii afecţiunii.  Veti simti muşcatura mai degrabă ca o muşcatură de ţânţar sau înţepătura unui ac subțire. Imediat după mușcătura, lipitoare injectează sub piele o enzimă specială, care acționează pe principiul de anestezie locală. Muşcatura după şedinţă mai poate sângera în continuare, fără a fi nimic în neregulă cu aceasta.

O şedinţă de hirudoterapie este recomandat o dată la fiecare 2-3 zile, pe parcursul standard include 4 la 10 sedinte, in medie 6.

Lista de contraindicatii este neglijabilă în comparație nu numai cu utilizarea lor, dar în canoanele medicina conventionala. Acestea sunt hemofilie, hipotensiune arterială persistentă, sarcina, și idiosincrasie specifica la substantele sontituente

Tratamentul este foarte eficient în domeniul cosmetologiei. este utilizat in Austria si Germania. Terapia contribuie în mod direct la intinerirea pielii prin activarea alimentării cu sânge, îmbunătățirea "respirație" si hranirii celulelor epiteilale. Ca rezultat, pielea devine mai elastica, capătă un ton tineresc și strălucire sănătoasă.

Indicatii pentru tratament cu lipitori medicinale: 
- Bolile cardiovasculare, inclusiv hipertensiunea arterială esențială și boli ischemie, boli phlebogene a membrelor inferioare; 
- Bronșită cronică, pneumonie, astm bronșic; 
- Boli ale tractului gastro-intestinal (hepatită, colecistită, pancreatită, ulcer gastric); 
- Afecțiuni ORL; 
- Paradontoza si alte boli de dinti; 
- Boli urologice; 
- Sterilitate masculină; 
- Boli de piele (neurodermite, psoriazis, eczeme, herpes); 
- Afecțiuni ginecologice (procese comisurale, sterilitate femeie, anexita cronica, parametritei, endometrioza, fibromastoze); 
- Boli sistemice (artrita reumatica, lupusul eritematos sistemic, sclerodermia); 
- Lumbago și radiculite; 
- Boli de ochi, inclusiv glaucom; 
- Paralizie cerebrală (PCI) și alte boli.

Cateva din substanțele bioactive din lipitori medicinale:

 1. Hirudina
 2. Hialuronidaza
 3. Pseudohirudin
 4. Destabilaze
 5. Apyrase
 6. Bdeline
 7. Egline
 8. Chinine
 9. Substanțe histaminice
 10. Colagenoze
 11. Prostanoide
 12. Inhibitor de calicrene din plasma de sange
 13. Proteaze
 14. Enzime lipolitice
 15. Intibitor: a factorului X de coagulare a sângelui
 16. Trigliceride
 17. Colesterol esteraza
 18. Lipaze

Astăzi, HIRUDOTERAPIA este folosită cu succes pentru tratamentul multor boli

Aceasta arta straveche de vindecare, a căror eficiență oferă surprize chiar și în secolul XXI numita şi Terapia Leech - trateaza nu numai o boală specifică. Ajută în refacerea și vindecarea corpului uman ca întreg – Hirudoterapia, terapia cu lipitori, îmbunataşeşte circulația sângelui și circulația limfei, curaţă organismul de toxine, ameliorarează tumefacție și inflamațiile.

Unele efecte medicale sunt datorate substanțelor biologic active ale glandelor salivare ale lipitorilor și altele substanțelor noi ce se formeaza în contact cu limfa. Hirudoterapia modernă se deosebește de cea veche pentru ca acum noi nu folosim lipitori sălbatice: folosim lipitori crescute în bioferme speciale care sunt ţinute într-o carantină severă. În plus, astăzi folosim o lipitoare doar o singură dată. Acest fapt exclude complet posibilitatea de a infecta un pacient.

Metoda are un efect asupra bolilor atât la începutul apariției acestora, precum și în timpul complicații ulterioare.

Hirudoterapia este absolut inofensivă pentru om. Aceasta nu implică utilizarea de substanțe chimice, nu aduce nimic dăunător în fluxul sanguin. În timpul sesiunii de tratament, lipitoare injecteaza în sange peste 100 substante biologic active naturale, cel mai important dintre ele fiind hirudina. Ea este cea care înlatură din organism cheagurile de sange şi previne tromboza, curăță vasele de sânge ale sistemului circulator.

Substanțele produse de lipitori ajung direct în locul bolii. Elimină congestiilor din țesuturi, subțiază sângele. De obicei, după o sesiune de tratament de HIRUDINOTERAPIE, se constată efectul de vindecare şi întarire a sistemului imunitar şi îmbunataţeşte, de asemenea, starea de spirit.

Factor de impact

Efectul terapeutic al tratamentului cu lipitori constă din trei factori: reflex, mecanice și biologice.

Acțiunea mecanică se bazează pe principiile flebotomie terapeutice - pierderea de o anumită cantitate de sânge suplimentează functia venoasă şi normalizeaza tensiunea arterială. Fluxul de sânge proaspăt aduce in locul de tratament oxigen ţi substanţe nutritive. Astfel, inflamaţiile și durerile dispar.

Acțiunea reflexă a hirudoterapiei are la baza principiilor  reflexoterapiei: muşcatura lipitorilor prin piele se face în punctele biologic active prin care accesul la diverse organe și sisteme. Este demn de remarcat faptul că lipitoarea se găsește instinctiv punctul cu maxim potenţial recuperator! Lipitoarea suge alternativ sânge și injectează substanțe medicamentoase.

Efectele biologice ale lipitori este saliva care intră în sânge în timpul sesiunii - aceasta cuprinde aproximativ 100 de componente biologic active.

Nu sunt produse în această categorie.
Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2022