Categorii
Bine aţi venit la Tratamente Alternative ELAPIS
 
 

Pentru sanatatea inimii tale

Inima este supusa unui efort permanent ceea ce ,odata cu inaintarea in varsta, duce la reducerea capacitatilor sale , si mai mult decat atat, capacitatea ei de efort scade prin afectarea vaselor de sange si a cantitatii de coenzima Q10 pe care o poate sintetiza ficatul. Persoanele care au fost in plus victimele tratamentelor cu statine pentru reducerea nivelului de colesterol sunt si mai grav afectate, deoarece aceste tratamente reduc si ele productia interna de coenzima Q10.
Tratarea si preventia bolilor cardiace presupune in primul rand o crestere a capacitatilor energetice ale muschiului cardiac, pentru a permite o functionare mai eficienta. In acest sens noi recomandam utilizarea asociata a mai multor substante.

In primul rand Coenzima Q 10 in cele doua forme : hidrosolubila, care actioneaza in partile apoase ale tesuturilor (Coenzima Q10 in suc de Aloe cu L-Carnitina). Rolul sucului de Aloe este de a stimula penetrarea in organism a substantelor active, Coenzima Q 10 care actioneaza in interiorul celulelor stimuland productia energetica a mitocondriilor, iar L-Carnitina este cea care favorizeaza  utilizarea grasimilor pentru producerea de energie si de aceea este folosita si separat pentru reducerea obezitatii. Un alt produs cu actiune sinergica pentru sanatatea cardiaca este Coenzima Q10 cu capsicum tot in forma hidrosolubila. Indicatiile sunt : hipertensiunea arteriala, insuficienta cardiaca, cresterea rezistentei la efort a cardiacilor, prevenirea si tratamentul diabetului zaharat, boala Alzheimer, tratamentul paradontozei, incetineste procesul de imbatranire.
Capsicum este un tonic cardiac si un mare remediu pentru vasele de sange, ducand la o incalzire prin intensificarea circulatiei sangelui, la o remarcabila  crestere a oxigenarii celulare si, implicit, la reducerea aciditatii intracelulare si a lichidului interstitial, care constitue un factor de instalare a diferite procese degenerative, cum sunt cele reumatismale sau cancerigene. Privitor la Capsaicina in prezent se fac cercetari privind utilizarea ei in cancer prin injectare intratumorala si in diabetul insulinodependent prin injectare in ganglioni abdominali. In uz extern sub forma de creme si geluri se folosesc in reumatism cu diverse localizari, dar si in psoriazis, herpes si pentru stimularea cresterii parului si stoparea procesului de cadere a parului. Cealalta forma de Coenzima Q10 este forma liposolubila care actioneaza in parti grase ale tesuturilor si este bine sa fie asociata cu lecitina care favorizeaza penetrarea barierei hematoencefalice de catre substantele asociate permitand astfel o imbunatatire a functiilor cerebrale.

Asocierea acestor substante cu extractul de Ginkgo Biloba care dilata vasele de sange ducand la un fenomen de irigare suplimentara si de protectie antioxidanta este foarte importanta pentru reducerea pericolului de infarct miocardic,moarte subita si accident vascular cerebral.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
L-CARNITINA
Prezentare: flacon cu 60 capsule - o capsula contine 500 mg L-carnitina pura, capsula gelati..
30,00Lei
COENZIMA Q10 CU LECITINA
Prezentare: flacon cu 30 capsule, o capsula (420 mg) contine: coenzima Q10 - 30 mg, lecitina..
17,00Lei
COENZIMA Q10  + CAPSAICINĂ
Prezentare: flacon cu 30 capsule, o capsula (360 mg) contine: coenzima Q10 hidrosolubila (ub..
17,00Lei
GINKGO BILOBA 60 CAPSULE
Prezentare: Flacon cu 60 capsule. O capsula (306 mg) contine: extract standardizat de Ginkgo..
20,00Lei
Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2023