Categorii
Bine aţi venit la Tratamente Alternative ELAPIS
 
 

Efectele argintului coloidal asupra organismului uman

ARGINT COLOIDAL pentru organismul uman este indispensabil . Prin consumul de Argint Coloidal , ne putem asigura un nivel optim de Argint in organism , existand o corelatie intre nivelul scazut de argint in organism si aparitia bolilor ,prin scaderea eficacitatii sistemului imunitar . Argintul nu se mai gaseste in alimentatie ,pentru ca , din cauza multiplelor ingrasaminte chimice , pesticide , solul a fost saracit de multe minerale , printre care si argintul . De aceea trebuie adus prin suplimente naturale.
Argintul este un puternic antibiotic natural , folosit de mii de ani :
• Grecii antici aveau farfurii si tacamuri de argint
• In America se pune o moneda de argint in oala cu lapte pentru a pastra laptele proaspat
• Biserica foloseste lingurite de argint , cupe de argint , cruci de argint ,
• Si in medicina Ayumedica – produsele alimentare se inveleau intr-o folie de argint moale comestibila .
• In timpul celor doua razboaie mondiale
Argintul se folosea pentru combaterea infectiilor ranilor de pe front . In jurul anului 1940 existau 50 medicamente pe baza de argint , sub forma injectabila , orala sau topica (aplicatii locale , ca picaturi , unguente ).
Cum spuneam ARGINTUL este un antibiotic foarte puternic – studiile au aratat ca Argintul Coloidal poate distruge mai mult de 650 agenti patogeni pe care in mai putin de 6 minute. Un Argint de sinteza poate distruge cam ½ din cat poate distruge Argintul Coloidal , si spre deosebire de argintul de sinteza ,argintul colloidal nu actioneaza pe bacteriile bune ,,prietenoase” din colon. Argintul de sinteza mai are si alte efecte nedorite , pe langa aceasta , de a strica simbioza organismului nostru cu flora microbiana utila din colon (sinteza anticorpi , sinteza vitamina k , a vitamina B12 ). Efectele secundare ale argintului sunt greata ,varsaturi,alergii , soc anafilactic si , cel mai important rezistenta multor bacterii. Pentru multi vine ca o surpriza sa afle ca bacteriile sunt extreme de adaptabile la diferente de temperatura , umiditate .Am fost invatati ca daca utilizam argint , suntem castigatori in razboiul impotriva lor.dar sa dovedit ca nu este asa , bacteriile contracareaza argintul si antibioticele pe care oameni le-au inventat ca sa le omoare.
Luis Pasteur a afirmat ca oameni nu pot fid oar ei insasi cauza bolii , cid oar un alt simptomal bolii. El a inteles ca microorganismele duc la boala cand sistemul imunitar este scazut , biologii numesc aceasta stare ,, rezistenta gazdei “ scazuta . Alexander Fleming , om de stiinta care a descoperit penicilina a avertizat asupra excesului de antibiotice , dar lumea stiintifica nu la ascultat .Profesorul Walter Gilbert , laureat al Premiului Nobel pentru Chimie , a fairmat : ,, va veni o zi cand 80-90% din infectii vor fi rezistente la antibiotic “ , si iata ca a venit . In SUA s-au cheltuit aproximativ 10 milioane de $ pentru antibiotic , anul trecut , multe bacterii au dezvoltat rezistenta la antibioticele clasice , multe antibiotice noi sunt deja depasite de indata ce sunt eliberate spre utilizare , deja bacteriile au fata de ele , bolile infectioase reprezinta a 3-a cauza de deces in SUA.
CE ESTE DE FACUT , CARE ESTE SOLUTIA ? ARGINTUL COLOIDAL ESTE REZOLVAREA . ARGINTUL COLOIDAL poate indeparta acesta statistica sumbra .
Modul de actiune : Toate formele unicelulare au in comun o enzima asa numita ,, plaman chimic “ pentru utilizarea de oxigen , care este blocata de Argintul Cloidal.Argintul Coloidal reactioneaza astfel si microorganismele mor.
Argintul Coloidal este extreme de util impotriva bacteriilor , virusilor, parazitilor, fungi , streptococ , stafilococ auriu rezistent la vancomicina , antibiotic farmaceutic puternic ; neiseria gononica (gonoree ) ; salmonelaresponsabila de intoxicatia alimentara ; candida albicans , implicate in infectii vaginale , intestinale (dau oboseala cronica ).
Ca afectiuni in care este util : acne , artrite , infectii urinare frecvente cu germeni de spital la persoanele spitalizate , cu sonda vezicala ; ulcer gastric , sinuzite rinite ,amigdalite , herpes zoster ,afectiuni ginecologice – anexite , prostate, paraziti intestinali sim paraziti cu circuit complect in organism .
Argintul Coloidal ar fi binevenit si pentru caini , pisici –animale de companie , dar si din curte , cu care se joaca mai ales copii – gripa , viroze respiratorii , mai ales colectivitati. Argintu Coloidal este un al doilea sistem imunitar care actioneaza independent de cel al organismului , deci Argintul Coloidal este un avantaj major in apararea impotriva focarelor de gripa , ajuta la refacerea tesuturilor lezate – rani , ulcere venoase.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
APA DE ARGINT COLOIDAL
Prezentare: Flacon de 1 L. Concentraţie 20 ppm, substanţă antibiotică naturală Continut..
29,00Lei
Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2023