Categorii
Bine aţi venit la Tratamente Alternative ELAPIS
 
 

Psyllium si rolul sau in organism

Psyllium este utilizata in medicina Ayurvedica pentru terapiile de curatare a tubului digestiv. In tubul digestiv volumul lui creste fata de forma uscata de 60 ori creand un gel fin care matura colonul in toate vilozitatile si elimina placa mucoida care formeaza pe suprafata colonului. Aceasta placa mucoida se formeaza practic la toti omenii datorita alimentatiei cu hrana prelucrata termic si saraca in fibre. Placa mucoida contine mucus si resturi alimentare vechi si descompuse care in apa din colon elimina toxine ce se absorb in sange si creaza o stare de intoxicatie generala a organismului si un pericol de cancerizare in diferite parti ale organismului. Psyllium contine fibre solubile si fibre insolubile, contribuind la hranirea bacteriilor benefice din colon care contribuie la imunitatea organismului, la sinteza vitaminelor din grupul B si K.

Se recomanda consumul de 2 flacoane a 150 g fiecare, pentru o cura de detoxifiere a colonului si sa se reia la 6 luni o curatare completa. In timpul folosirii Psyllium se recomanda consumul de cel putin 2 litri de lichide pe zi.

Se poate administra fara rezerve copiilor, reducand cantitatea proportional cu greutatea lor. Femeilor insarcinate se recomanda cantitati mai mici la inceputul sarcinii si sa nu utilizeze in sarcini avansate din cauza volumului pe care il creaza; este foarte indicat dupa nastere asociat cu multe lichide.

Se poate consuma intre mese si chiar se recomanda persoanelor cu pofta de mancare crescuta pentru reducerea cantitatii de alimente folosita iar pentru slabire, utilizarea Psyllium in timpul mesei.

Psyllium se recomanda persoanelor cu valori incorecte ale colesterolului si trigliceridelor, pentru aducerea lor la normal si celor care utilizeaza grasimi nocive (margarina, prajituri din comert, grasimi animale) pentru a preveni ca ele sa fie absorbite in sange, deoarece psyllium le inglobeaza si ne scapa de ele.

Curatarea colonului inseamna primul pas in detoxifierea organismului!

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
PSYLLIUM
Prezentare: Pulbere fina de coji de Psyllium (Plantago ovata) 100% -  150 grame Continut..
17,00Lei
PSYLLIUM LAX
Prezentare: punga 150 gr., Contine: pulbere fina de coji de Psyllium (Plantago ovata) - 30%, semi..
17,00Lei
Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2024