Categorii

L-CARNITINA

L-CARNITINA
Producător: MEDICER BIOS
Cod produs: 10006
Puncte de recompensă: 0
Disponibilitate: 965
Preţ: 25,00Lei

Prezentare: flacon cu 60 capsule - o capsula contine 500 mg L-carnitina pura, capsula gelatinoasa 96 mg.

Efecte: Cel mai important stimulator al slăbirii pe calea intensificării arderilor, util pentru persoanelor cu boli hepatice, boli cardiace; Pentru sportivi, înlătură senzaţia de oboseală şi măreşte performanţele sportive.

Indicatii:

Boala Alzheimer - Studiile au arătat că o altă formă de carnitină, cunoscută sub numele acetil- L-carnitină ( ACL) este foarte importantă în tratamentul bolii Alzheimer, depresia senilă şi pierderile de memorie determinate de vârstă. Acetil - L-carnitina se găseşte în mod natural în organism. Din punct de vedere biochimic, L-carnitina este legată de acidul acetic. Puteţi cumpăra alimente cu aceti- L-carnitină în multe dintre locurile în care se vinde L-carnitina, şi ele sunt folosite în special pentru memorie şi pentru sănătatea creierului. Acetil- L–carnitina acţionează benefic asupra creierului pe mai multe căi. Îmbunătăţeşte metabolismul energetic al celulelor din creier şi ameliorează, de asemenea şi transmiterea impulsurilor nervoase. Este unul dintre puţinele substanţe care îmbunătăţesc comunicarea din cele două emisfere ale creierului şi acţionează şi ca un puternic antioxidant pentru neuroni, contribuind la încetinirea procesului de îmbătrânire. Una din trăsăturile unice ale acetil- L-carnitinei este aceea că are o structură asemănătoare cu o substanţă numită acetilcolină, un neurotransmiţător extrem de important, necesar pentru diferitele funcţii cerebrale, printre care şi memoria. Un studiu a demonstrat că acetil – L-carnitină a fost eficientă în cazul persoanelor în vârstă care aveau probleme de memorie. De asemenea, studiile au mai demonstrat şi eficienţa sa în cazurile de depresie senilă.

Angina pectorală - Câteva studii au arătat că L-carnitina este eficientă în prevenirea şi tratamentul anginei. S-a descoperit că aproximativ 22% dintre pacienţi care primeau L-carnitină aveau angină, nu a mai fost nevoie pt această boală. S-a constatat de asemenea că pentru prevenirea anginei, L-carnitina este excelentă, alături de coenzima Q10, vitamina E, magneziu, fructele de păducel şi cactus.

Cardiomiopatie - Copii care sufereau de această boală de inimă şi care aveau un deficit de L-carnitină au răspuns favorabil la administrarea de suplimente cu carnitină. Aceasta, împreună cu coenzima Q10, ar trebui utilizată pentru creşterea performanţei cardiacă la orice persoană care suferă de cardiomiopatie.

Insuficienţă cardiacă congestivă - Medicii cu orientare către nutriţie, recomandă de rutină carnitină pacienţilor care suferă de insuficienţă cardiacă congestivă. Aceasta este o boală în care inima nu reuşeşte să pompeze suficient sânge. Într-un studiu, timp de 45 de zile, unui număr de 21 de persoane cu insuficienţă cardiacă congestivă li s-au administrat 1000 mg de carnitină de 2 ori pe zi, alături de medicamentele convenţionale. Participanţii la studiu au prezentat îmbunătăţiri ale nivelului de colesterol şi trigliceride, ale frecvenţei cardiace, edemelor şi respiraţiei.

Administrare:  3 capsule pe zi, cate una cu 15 minute inaintea fiecareia dintre mesele principale.

 

Acest produs nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.
Nu depasiti doza recomandata pentru consumul zilnic.
Nu lasati produsul la indemana sau vederea copiilor mici.
Flaconul inchis se pastreaza la temperatura camerei la loc uscat (maxim 25ºC)


Hit Counter
Hit Counter

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2022