Categorii

GYMNEMA SYLVESTRE 60 CAPS

GYMNEMA SYLVESTRE 60 CAPS
Producător: MEDICER BIOS
Cod produs: 10012
Puncte de recompensă: 0
Disponibilitate: 986
Preţ: 18,00Lei

Prezentare: flacon 60 capsule. O capsula (406 mg) contine: pulbere din frunze de Gymnema sylvestre - 310 mg; excipienti: capsula de gelatina - 96 mg.

Efecte: Pulberea din frunze de Gymnema Sylvestre are drept constituenţi activi principali acidul gymnemic şi gurmarinul.

Acţiunile principale sunt:

  • refacerea celulelor din insulele Langerhans secretoare de insulină, de aceea Gymnema Sylvestre se poate utiliza şi de persoanele cu diabet zaharat de tip I; 
  • creşte selecţia de insulină; 
  • creşte capacitatea celulelor de a utiliza glucoza; 
  • determină inhibarea absorţiei glucozei din intestin; 
  • reduce pofta de dulce şi dependenţa de dulciuri; 
  • reduce nivelul seric al colesterolului şi trigliceridelor; 
  • este diuretic şi laxativ uşor. 

Alte recomandări ale medicului naturist

Diabet - Gymnema poate fi eficientă pentru persoanele care au diabet atât de tip 1, cât şi de tip2, cu toate că în principal se recomandă pentru tipul 2.

Insulinorezistenţă - Atunci când în sânge există o cantitate crescută de glucoză, organismul produce mai multă insulină –hormonul care ajută la transportul zahărului din sânge în celule. Dar, pe măsură ce este produsă prea multă insulină, celulele devin rezistente la acestea – de aici şi termenul de „insulinorezistenţă”. Atunci când are loc acest fenomen, glicemia rămâne crescută. Multe persoane care prezintă rezistenţă la insulină iau în greutate, indiferent de regimul alimentar pe care îl urmează. În acest caz, Gymnema poate fi utilă. Ea îmbunătăţeşte intrarea glucozei în celule şi ajută la utilizarea ei de către organism.

Sindromul X - Termenul de „sindrom x metabolic” descrie un întreg grup de probleme de sănătate care cresc riscul de diabet şi boli de inimă. Mulţi americani vârstnici prezintă multe dintre simptomele sindromului X. Factorul fundamental al acestei acţiuni îl constituie rezistenţa la insulină. Ca urmare, persoanele care au sindrom X, prezintă semne de intoleranţă la glucoză, obezitate, hipertensiune arterială şi nivele crescute ale colesterolului şi trigliceridelor. Datorită faptului că Gymnema contribuie la îmbunătăţirea absorţiei şi utilizării glucozei la nivel celular, ea este recomandată în cazurile de sindrom x.

Precauţii: - utilizarea combinată de Gymnema Syilvestre şi antidiabetice orale sau insulina poate scădea excesiv glicemia de aceea se recomandă o mai atentă monitorizare a glicemiei şi scăderea dozelor de anti - diabetice orale şi insulină hipoacuzie de cauză circulatorie

Contraindicatii: mai putin de 1% din pacienti au relatat usoare tulburari digestive, un nr mic  de dureri de cap.
Se avertizeaza faptul ca nu poate fi asociat cu medicamente care produc fluidizarea sangelui, deoarece pot apare efecte sinergice.
Nu se administreaza seara, putand provoca insomnii.

Administrare: 9 capsule pe zi dimineata la pranz si seara cu 30 minute inainte de masa.

 

- Acest produs nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.
- Nu depasiti doza recomandata pentru consumul zilnic.
- Nu lasati produsul la indemana sau vederea copiilor mici.

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2022