Categorii

ZEOLIT pulbere (20 microni) - 400 grame

ZEOLIT pulbere (20 microni) - 400 grame
Producător: MEDICER BIOS
Cod produs: 10129
Puncte de recompensă: 0
Disponibilitate: Lipsa stoc
Preţ: 50,00Lei

Prezentare:  cutie 400 gr. tuf vulcanic zeolitic

Efecte:

- detoxifica de metale grele, curata sangele de toxine si amoniac, înlaturând encefalopatia hepatică, foarte util pentru persoanele cu boli renale grave, inclusiv dializa, avand un efect important pentru copii în eliminarea comportamentului nedorit, detoxifica de alcool.

- 100% natural, non-toxic, este un mineral alumin silicat, microporos, cu propietati absorbante. Contine cationic in cantitate mare Na+, K+, Ca+, Mp+ care pot fi schimbati usor într-o soluţie de contact. Are o structura ca un fagure de miere.

- Functioneaza la nivel celular prin captarea metalelor grele si toxinelor si eliminarea lor. De asemenea este eficient si in îndepartarea efectului radiatiilor.

Indicatii:

Intoxicatia cu metale grele - plumbul, manganul, mercurul, cadmiul etc. ajung in organismul nostru din cauza poluarii apei, a aerului si a alimentelor.

Intoxicatia cu pesticide - substanţe care ajung in organismul nostru în primul rând prin hrană

Intoxicatie cu xenoestrogeni - hormoni feminini straini de origine chimica, ajunsi in organismul uman prin lapte, carne

Diferite tipuri de cancer - studiile au demonstrat eficienta zeolitului asupra tumorilor.

Diabet - in special asupra complicatiilor induse de diabet. Sunt micşorate daunele produse corpului de diabet.

Iradiere- zeolitul este, cel putin pana in prezent, cel mai eficient remediu pentru decontaminarea radioactiva a organismului.

Autism - se pare ca mareste capacitatea de concentrare, asimilare de informatii si puterea de a reactiona şi a relationa cu ceilalti.

Hepatita - are puternice efecte protectoare hepatice, incetinind evolutia hepatitei cronice

Infectii intestinale - normalizeaza flora bacteriana a intestinului.

Infectii virale - are efecte puternice de crestere a imunitatii.

Gastrita - stabilizeaza pH-ul, marind bazicitatea, deci are un efect calmant

Ulcer gastric - amelioreaza simptomele dureroase, normalizeaza secretiile digestive. In cazul persoanelor sanatoase, este recomandat in scopul imbunatatirii calitatii vietii: eliminarea toxinelor, indepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatranire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic.

Precautii: A se folosi cu precautie de catre femeile insarcinate si cele care alapteaza. Nu contine produsi alergici.

Administrare: Zeolit pulbere se foloseste ca atare cu suc de fructe sau ceai. Este util si la plantele de apartament, cat si la legumele de gradina, datorita rolului de fertilizare a solului.

Informații despre produs

Zeolitul natural are concentratie de minim 87%. Cel artificial poate avea puritate mult mai mare, de până la 99%.

Zeolitul se exploateaza din cateva zăcaminte din lume. Caracteristica importantă pentru a fi exploatat este ca sa fie același tip de rocă. Produsul  nu se poate distila / curăța/ astfel încat să devină printr-un procedeu chimic sau fizic mult mai pur.

Structural Zeolitul, la nivel molecular, este reprezentat de aluminosilicati sub formă de fagure înconjurați de 4 atomi de oxigen și cavități largi – sub formă de canale. Zeolitul comercializat de noi are dimensiunea de 20 sau 5 microni (în scopul măririi suprafeței de contact) , - de 100 mii de ori mai mare decăt matricea moleculară. Măcinarea mecanică nu are cum să schimbe caracteristicile la nivel micro.

Zeolitul pulbere se trateaza termic. Dacă îl aveți de  mai mult timp, se recomanda ca sa-l reîncălziți în tavă, pentu jumatate de oră, la temperatura maximă a cuptorului. Nu își schimbă caracteristicile fizico-chimice prin depozitate ca pulbere (mineralul a stat milioane de ani sub forma această în zăcaminte) dar poate absorbi umidiatea dacă recipientul in care a fost depozitat nu a fost bine etanșat.

Suprafața zeolitului măcinat este în funcție doar de gradul de macinare. Cu cât este mai fin măcinat, cu atat suprafața lui, deci capacitatea de a reactiona cu mediul, este mai mare.

Nu este tratat /spălat cu nici un fel de substanță sau solvent. Aceasta este un nonsens! I-ar scade calitățile și i-ar mari nejustificat prețul de producție.

Studiile pe zeoliti s-au facut începănd cu anii 60 ai secolului trecut. Efecte benefice au fost observate inițial la animale – folosit in hrană pâna la 30 % din cantitate. Cantitățile mici, nu au avut efect.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2022