Categorii

AlfaBrain

Producător: ELAPIS TDK
Cod produs: 10139
Puncte de recompensă: 0
Disponibilitate: 971
Preţ: 35,00Lei

 

Formulă pentru întinerire si revigorare mentală

La unele persoane – datorită stresului sau vârstei -, se constată o reducere treptată a eficienţei sistemului nervos.  Începe să apară inițial o uşoară pierdere de memorie, scăderea capacităţii de învăţare, lipsa de concentrare şi, în unele cazuri, dezvoltarea bolilor degenerative. În mod similar, foarte puţini sunt conştienţi de faptul că buna funcţionare a creierului depinde de o dieta adecvată pentru creierul nostru. Celulele nervoase au nevoie de o sursă de substanțe nutritive pentru a asigura conservarea lor şi funcţionalitatea.  În lipsa lor pe perioade prelungite apar astfel unele leziuni ale nervilor, aceasta fiind una din cauzele unor boli precum boala Alzheimer, Parkinson şi demenţa senilă. 
 
Declinul capacităților mentale sunt de asemenea adesea asociate cu modificări de personalitate, pierderea respectului de sine şi depresie, care în cele din urmă diminuează calitatea vieţii acestor persoane.
Conform studiilor, unul dintre nutrienţii cheie pentru a preveni şi combate aceste tulburări se numeşte Fosfatidilserin. Acest nutrient face parte dintr-un grup de substanţe numite fosfolipide şi constitue o parte importantă a membranelor celulelor nervoase. Pe scurt, fosfatidilserin joacă un rol central în comunicarea intercelulară pentru a reglementa substanţele care intră şi ies de celule, contribuie la fluiditatea membranelor celulare si este implicat în semnalizările biochimice din interiorul celulelor nervoase.
 Prin mai multe studii s-au arătat că un nivel scăzut de fosfatidilserin în creier este asociat cu afectarea funcțiilor mentale şi simptome depresive în cadrul populaţiei vârstnice.  De asemenea, prin diverse studii ştiinţifice în ultimele decenii s-a demonstrat că consumul de fosfatidilserin îmbunătăţeşte semnificativ nu numai capacitatea de învațare și memorie, dar, de asemenea, este util în tratarea tulburarilor de comportament, cum ar fi pierderea motivaţiei şi a interesului pentru viață şi depresie. Astăzi este de asemenea cunoscut faptul că consumul frecvent al fosfatidilserin are ca efect creșterea metabolismului glucozei în creier şi creşterea numărulului de receptori pentru neurotransmițătorii creierului, cum ar fi acetilcolina.  Acest lucru înseamnă că consumul de fosfatidilserin optimizează furnizarea de energie a creierului, și în acelaşi timp, conduce la o îmbunătățire a transmiterii semnalelor nervoase.
Cele mai bune rezultate sunt observate atunci când sunt în amestec cu L-glutamina, un alt neurotransmiţător puternic al cortexului cerebral. Acesta este prezent si în  alimente dar cu vârsta este necesară suplimentarea lui.
 
Gerovitalul se metabolizează în corp, în ficat ,în două produse: PABA si DMAE:
Dimetilaminoetanol (DMEA) este un precursor biochimic pentru neurotransmițătorul acetilcolină. Studiile au constatat după administrare, o îmbunătățire a capacității de învățare, o mai bună coordonare și refacere musculară.  
Acidul paraaminobenzoic (PABA) este unul dintre cei mai eficienti antioxidanti din organism, avand rolul de a stopa acțiunea radicalilor liberi. De asemenea acest aminoacid ajută la reducerea stării de depresie, a stării de oboseală, precum și a efectelor inflamatorii asociate osteoartritei. Studiile de specialitate au relevat faptul că aceasta stimulează procesul de formare a celulelor roșii, precum și procesul de metabolizare a acidului folic la nivelul intestinelor.
L-arginină (un aminoacid produs și în corp) este transformată în organism într-o substanță chimică numită oxid nitric. Oxidul nitric provoacă dilatarea vaselor de sânge producând îmbunătățirea afluxului de sânge. L-arginina stimulează, de asemenea, eliberarea de hormon de creștere (format de glanda pituitară și cu rol metabolic și de refacere la orice vârstă), a insulinei și altor substanțe în organism. 
 
Studiile au aratat că Borul joacă un rol în funcționarea creierului. Persoanele care au adăugat bor în alimentația lor  au avut scoruri mai mari în testele de coordonare mână - ochi și în cele de memorie de scurtă și lungă durată. Doza recomandată pentru adulți este de 2-5 mg / zi. Are si alte funcții legate de consolidarea oaselor, echilibrarea hormonală
O capsulă gelatinoasă conține: L-arginină 150mg, Glutamină 150mg, Phosphatidylserine 100mg,  DMAE 50 mg, PABA 50 mg, Bor 2mg 
ALTE INDICAȚII
Util în creșterea eficienței cognitive, ajută la formarea HGH (hormon de creștere - generat de organism la orice vârstă), în depresii ușoare, sindroame parkinsoniene, reumatism cronic degenerativ, cardiopatie ischemică, arterită, ateroscleroză sistemică și cerebrală.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2023