Categorii

PEROXID DE HIDROGEN FOOD GRADE 35%

Cod produs: H2O2 GRADE FOOD
Puncte de recompensă: 0
Disponibilitate: 9
Preţ: 30,00Lei

Peroxidul de Hidrogen de uz alimentar :

  • Respecta standardul de productie ISO9001
  • Grade conformed to Food Chemical Codex Specifications
  • Homologated as Food Additives 

Conform fișei tehnice a produsului

Ca tratament intern a fost studiat in ultimii 30 de ani. Are efecte multiple printre care si un efect remarcabil de resetare a sistemului imunitar prin efectul initial contrar numit  -STRES OXIDATIV-. In bolile autoimune unde medicina alopată are pentru moment puține rezultate, poate fi soluția salvatoare.

Pentru uz extern, ca să obtineți concentrația de 3% din cel din apă oxigenată concentrația 35%, procedați astfel:

Aveti nevoie de un recipient de 1 Litru și un cântar

  1. Turnati 85 grame PEROXAL FOOD GRADE 35% in recipientul de 1 litru
  2. Completați restul, până la 1 Litru, cu apa distilată.  

Daca folositi un flacon de 100 ml, pastrați proporțiile, adica dupa ce faceți tara flaconului (cântarul indică 0 grame), puneți 8,5 grame Peroxid de Hidrogen 35% în el. Completați apoi pâna la umplere cu apă distilată.

Pentru dezinfectarea cavității bucale folosiți împreună cu apă oxigenată după metoda prezentată pe pagina  Apă Oxigenată 1,5%. Folosirea impreună și cu apă de gură SINUZIT UP FORTE constitue un avantaj.

PPREZENTARE: Flacon 500 ml (1/2 Litri) avizat ADR

Atentie!

In perioada cand temperaturile sunt mai mari de 30 grade nu trimitem peroxidul de hidrogen prin curier. Concentrat, in flaconul de jumatate de litru, produsul produce usturimi si albirea temporară a pielii în caz de atingere. Folosiți mănuși cauciucate de menaj cand îl treceti din flacon mare în flacon mic!

In caz de stropire accidentală a pielii cu Peroxid de Hidrogen, spălați imediat cu multă apă! Pielea  iși va reveni in 30-60 minute.

Substanța are un efect bactericid asupra majoritații microorganismelor patogene. Pentru dezinfectie fructe, salate, semințe încolțite etc puneti un căpăcel din flacon (10 ml) de substanță într-un litru de apă. Țineți aceste alimente pentru 10-15 min în amestecul de apă si Peroxid de Hidrogen. Procedura ajută și la curățarea de pesticide.

Alte utilizari:

Incoltirea semintelor - se pun 10 picaturi de peroxid de hidrogen de uz alimentar la 200 ml apă ca substrat pentru germinarea semintelor. Oxigenul suplimentar din peroxid va ajuta sămânța să încolțească iar apa nu se va 'strica'

http://biocide-biodegradabile.eu/utilizare-peroxal-35-in-bucatarie/

http://biocide-biodegradabile.eu/utilizare-peroxal-35-in-gradina/

Marturii de la pacienti:

 

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2022