Categorii

ACETIL CISTEINA

ACETIL CISTEINA
Producător: ELAPIS TDK
Cod produs: 10001
Puncte de recompensă: 0
Disponibilitate: 814
Preţ: 18,00Lei

Prezentare: flacon 30 capsule. O capsulă conține: N-acetil-L-cisteină 400 mg, capsulă  din gelatină 96 mg.

Indicații:

N-acetil cisteina (NAC) este un precursor al GLUTATION-ului, un antioxidant major produs în interiorul celulelor noastre, produs în primul rând de către celulele hepatice. Anumite persoane cu tulburări metabolice și după vârsta de 45 ani au nevoie de o suplimentare pentru că glutationul să fie produs de către organism în doze fiziologic active. Eficacitatea NAC în creşterea nivelului de glutation intracelular a fost dovedit științific. Peste 220 de studii ştiinţifice demonstrează că n-acetil-cisteina:

• Este deosebit de util în bronșite, BPOC, răceală, gripă, pentru fumători, şi, mai ales în general, în tulburări pulmonare asociate cu acumularea de mucus vâscos. Are efect mucolitic, fluidizând secrețiile bronșice. Prin creșterea volumului secrețiilor bronșice, acetilcisteina poate accentua reflexul de tuse. Apariția tusei productive în timpul tratamentului cu acetilcisteină nu trebuie inhibată prin administrarea de antitusive, ci se recomandă creșterea cantității de lichide ingerate. Ajută la drenarea secrețiilor nazale, ale sinusurilor. Îmbunătățește respirația, prin relaxarea musculaturii netede a bronhiilor, ajutând în astmul bronșic (în afara crizelor). Util și în mucoviscidoză, fibroză chistică, emfizem pulmonar.

• Este extrem de util pentru persoanele care urmează tratament cu paracetamol (acetaminofen), care poate produce leziuni la nivelul ficatului și rinichilor.

• Util pentru creier și ficat față de acțiunea dăunatoare a alcoolului, a tutunului si a medicamentelor şi ajută la reducerea simptomelor mahmurelii.

• Util în reducerea efectelor cancerigene ale fumului de tutun. Reduce intoxicația cu metale grele şi facilitează eliminarea lor

• Util în reducerea oboselii, rezultată în urma efortului fizic și ajută la recuperare prin creșterea cantității de cisteină disponibilă la nivelul mușchilor

• Reduce problemele de eroziune a cartilajului și a țesutului osos prin favorizarea sintezei de colagen, ca și pentru afecțiuni ale pielii

• Poate reduce semnificativ nivelurile de lipoproteine A şi oxidarea colesterolului LDL, astfel încat este util în infarctul miocardic, cardiopatia ischemică, ateroscleroza, creșterea colesterolului, hipertensiunea arterială.

• Reduce efectele secundare date de chimioterapie (urinare cu sânge, pierderea auzului, zgomote în urechi).

• Acționează ca antioxidant prin reducerea stresului oxidativ aparut odată cu înaintarea în vârstă .

• Util în tulburarea bipolară, schizofrenie, pierderea memoriei, tulburări de concentrare, inclusiv în encefalopatie hepatică la persoanele cu ciroza hepatică, boala Parkinson, boala Alzheimer.

• Îmbunătățește sinteza de glutation cu rol anti-oxidant general important și de glutamat, cu rol important în funcționarea celulelor nervoase.

• Util in obezitate, diabet.

Administrare: câte o capsulă pe zi, cu 15 minute înaintea uneia dintre  mesele principale.

- Acest produs nu înlocuieste un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.
- Nu depășiți doza recomandată pentru consumul zilnic.
- Nu lăsați produsul la îndemâna sau vederea copiilor mici.
- Flaconul închis se păstrează la temperatura  camerei  la loc uscat (maxim 25ºC
)

 

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2024