Categorii

Apă oxigenată 1,5% 10 litri

Cod produs: 10502
Puncte de recompensă: 0
Disponibilitate: Disponibil doar la comanda
Preţ: 25,00Lei

Apa oxigenată are un rol cunoscut de eliminarea a virusurilor care ajung în cavitatea bucală. Neeliminati, acestia se multiplică apoi in faringe si pot crea probleme de sanatate persoanelor cu imunitate scazută.

Un efect studiat si dovedit eficient - initial pentru sportivi - este curățarea cavitații bucale cu apă oxigenată de 1,5%
 
Preparare soluție pentru clătire gură (posibil și gargară):
 
Pentru a obține 100 grame de soluție peroxid de hidrogen de concentrație 1,5% puneți 4,3 grame de Peroxid de concentrație 35% intr-un flacon de 100 ml și completați cu apă distilată (sau apă de la robinet - daca folositi imediat) până se umple flaconul. Amestecați ușor cu periuța de dinti și folosiți.
 
Flaconul de 500 grame ajunge pentru preparare 11 Kg solutie 1,5%
 
Atenționări: Periajul (sau barbotarea) cavității bucale cu Peroxid de hidrogen 1,5% asigura o stare plăcută de prospețime și curăță mai eficient de resturile de mâncare. Totuși, dacă insistați cu periajul - in cazul in care aveți lucrari cimentate -, este posibil ca din acestea să se elimine părți si să se afecteze lucrarea. Întrebați medicu stomatolog dacă cimentul folosit rezistă la acțiunea peroxidului!

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2022