Categorii

Nattokinază si Serapeptoză

Cod produs: enzime22
Puncte de recompensă: 0
Disponibilitate: 4
Preţ: 80,00Lei

Flaconul conține 60 capsule protejate enteric cu enzime de Nattokinază si Serapeptoză în cantitate de 100 mg fiecare. Restul pâna la 500 mg îl reprezintă bicarbonat. Bicarbonatul în organism mai este secretat de celulele epiteliale care căptușesc ductele mici pancreatice.

Prezentare. Corpul nostru produce mai bine de 20 de enzime diferite, responsabile pentru coagularea sângelui, în caz de necesitate. Însă doar o enzimă – plasmina – este produsă pentru dizolvarea cheagurilor de sânge. Pe măsură ce îmbătrânim, producția de plasmină scade și, mai mult, crește producția de fibrinogen – proteină responsabilă pentru formarea cheagurilor de sânge.

S-a demonstrat eficiența a doua enzime ce dizolvă cheagurile de sânge:

Nattokinaza (Jp=enzima din natto) Enzima prezentă în Natto – un fel de brânză făcută din soia, specific japoneză – reușește să dizolve cheagurile de sânge.

Nattokinaza normalizează presiunea arterială, previne apariția cheagurilor de sânge prin stimularea producției de plasmină și a altor agenți cu același rol – cum este urokinaza – și dizolvă fibrina.

Serapeptaza (Serrapeptaza) sau Serratio-peptidaza (Serratia Peptidase) Este o enzimă proteolitică extrasă din intestinul viermelui de mătase. Cu ajutorul ei acesta reuşeşte să-şi facă o gaură în cocon, pentru a putea ieşi afară. Cercetările recente au constatat capacitatea acestei enzime de a subţia lichidul care se adună în zonele de inflamaţie, blocând eliberarea de compuşi dureroşi şi dizolvând fibrina (o acumulare de proteine) care conduce la procese inflamatorii. 
Dar asta nu este totul despre Serapeptaza. Ea are capacitatea să dizolve cheagurile de sânge şi chisturile din sistemul circulator, efectiv curăţând arterele şi prevenind accidentele cardio-vasulare, în special accidentele cerebrale prin blocări cauzate de micro-cheagurile de sânge. In acest sens devine foarte utilă şi după un accident vascular cauzat de un cheag de sânge sau în stările post-chirurgicale, când ajută la vindecarea rănilor (externe şi interne) provocate chirurgical, cât şi la dizolvarea cheagurilor de sânge provocate de intervenţia chirurgicală, dizolvă ţesuturile și celulele moarte din organism, astfel ajutând la micșorarea durerilor artritice și infecţiilor sinusurilor. Curăţă sistemul circulator de elementele care "îngroaşă sângele" sau formează trombi care blochează circulaţia. 

Serrapeptaza este eficientă în ameliorarea sau tratarea următoarelor simptome/afecţiuni: Sinuzită, Rinită, Osteoartrită, Artrită Reumatoidală, Amiloidoză, Proteinurie, Traume post-operatorii, Tiroidită, Sindrom de Tunel Carpal, Enfizem Pulmonar, Chisturi, Fibroame cauzate de procese inflamatorii, Hiperplazie benignă de Prostată (Adenom de prostată), Tromboză, Tromboflebită, Bursită, Hematom, Congestie cerebrală hemoragică, Ulcer varicos, Boala Crohn, Hepatita C, Scleroză Multiplă, Insuficienţă Pancreatică, Zona Zoster, Bronşită şi Astm, în principal, dar nu numai (în general aproape orice afecţiune care presupune o inflamare şi o infecţie beneficiază de mare ajutor din partea Serrapeptazei). 

Observaţie: Produsul se comercializează în capsule acoperite enteric (gastro-rezistente),  pentru ca enzimele să treacă prin stomac fără a fi atacate de sucurile gastrice şi să ajungă astfel intacte în intestin unde pot fi asimilate. 

Produsul nu se recomandă persoanelor ce au implantate stent-uri.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2022