Categorii

Crema MAT la 100 ml

Crema  MAT la 100 ml
Producător: ELAPIS TDK
Cod produs: MAT
Puncte de recompensă: 0
Disponibilitate: Disponibil doar la comanda
Preţ: 25,00Lei

MAT- Cremă pentru mușchi, articulații, tendoane

cu 30% esteri cetilici (CFA)

Acizii grași cetilați (CFA= Cetylated Fatty Acids) pot fi utilizați în toate împrejurările în care s-a produs un traumatism (cum poate apărea, de exemplu, la sportivi) , în caz de inflamație de diferite tipuri sau la persoanele care suferă de osteoartrită , o patologie foarte frecventă la bătrânețe.

Acizii grași cetilați sunt deosebit de utili în tratamentul şi prevenirea (i) artritei reumatoide de origine inflamatorie şi neinflamatoare, în special osteoartritei; (ii) alte afecțiuni inflamatorii ale articulațiilor; (iii) psoriazis, lupus, boli parodontale sau boli cardiovasculare sau cardiace; (iv) toate patologiile osteoarticulare posttraumatice, inclusiv leziunile sportive; (v) toate patologiile degenerative ale articulațiilor (artroză, gonartroză, coxartroză etc.) și (vi) afecțiuni tendinoase și musculare inflamatorii-traumatice.

Acizii grași cetilați trebuie aplicați de două ori pe zi pe zona care urmează să fie tratată până la absorbția completă a produsului.

Crema poate fi aplicată în zona de interes pentru perioade prelungite fără efecte secundare: din acest motiv, pot reprezenta o alternativă la medicamentele antiinflamatoare . Uleiurile cetilate sunt folosite pentru a reduce foarte rapid durerile articulare , musculo-scheletice și tendinoase . De fapt, funcționează prin îmbunătățirea funcționării articulațiilor și a capacității de mișcare.

Cremele cu CFA trebuie păstrate într-un loc răcoros, uscat și nu trebuie folosite în cazurile în care pielea nu este intactă sau în cazurile de sensibilitate față de componentele sale.

MECANISMUL DE FUNCȚIONARE: Prin Procesul de cetilare se obține un amestec de acizi grași cetilati (CFA) foarte concentrați, cu putere mare de penetrare transcutanată. Moleculele lipofile obținute au greutate moleculară ultra-scăzută (<500 daltoni). Acizii grași cetilati (CFA) trec rapid prin bariera cutanată, care este impermeabilă la majoritatea principiilor funcționale conținute în formulările topice disponibile astăzi pe piață. CFA-urile au de fapt caracteristica de a fi absorbite rapid și complet prin piele ei fiind atrași de pH-ul acid din zona inflamată și sunt deesterificati. Procesul urmărește să garanteze o funcție celulară restauratoare, deoarece acizii grași, o componentă naturală a membranelor noastre celulare, sunt grefați în stratul dublu fosfolipidic din celulele tisulare afectate de leziune și restabilind compoziția normală și concentrația lipidelor, stabilizând astfel membrana elemente de duc la restabilizarea funcționalității.

CFA acționează prin eliberarea de mediatori chimici pentru a reduce durerile articulare și musculo-scheletice, dar mecanismul lor de acțiune crește și fluiditatea articulațiilor, accelerând astfel recuperarea funcției musculo-scheletice, îmbunătățind mișcarea și ajutând la recuperarea mobilității.

Acizii grași cetilați constau din cei mai eficienți esteri ai acizilor grași cetilati, care sunt prezenți într-o astfel de concentrație încât pot asigura o absorbție adecvată prin piele prin difuzie pasivă.

Produsul nu conține medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS).

La nivel inflamator acționează direct asupra cascadei inflamatorii, asupra leucotrenelor si prostaglandinelor. De asemenea, împiedică chemotaxia leucocitelor și mișcarea leucocitelor.

Patologii de tratat cu Acizii grași cetilați

Cercetările efectuate într-un cadru clinic demonstrează că acizii grași cetilați produc o îmbunătățire a simptomelor rezultate din tendinopatiile coatelor, gleznelor, umerilor și încheieturilor.

În tendinita cotului simptomele dispar rapid în 35% din cazuri.

La tendinita ce afectează tendonul lui Ahile, după 4 aplicații se constată o îmbunătățire a funcțiilor gleznei și o reducere a inflamației.

Acizii grași cetilați reduc, de asemenea, durerea în osteoartrita genunchiului.

Unguentul poate fi folosit și în cazurile de dureri ale încheieturii mâinii cauzate de chisturi, tendinite sau postură incorectă sau folosirea pe timp îndelungat a mouse-ului computerului, eliminând durerea cauzată de diferitele mișcări.

În cazul traumatismelor , poate fi utilizat împreună cu kinetoterapie, facilitând recuperarea și reabilitarea optimă.

Acizii grași cetilați pot fi folosiți atât sub formă de cremă - masată pe zona dureroasă, cât și sub plasture rezistent la apă, rezultând o absorbție mai bună pe parcurs a 8 ore de la aplicare. De obicei se folosește un plasture pe zi, dar în cazurile de durere mai intensă se pot aplica și 2 plasturi pe zi, înlocuindu-i pe primul după 8 ore.

Acizii grași cetilati (CFA) sunt siguri, fără efecte secundare, fără efecte de dopaj și fără fotosensibilitate.

PROSPECT // Citiți cu atenție acest prospect înainte de a utiliza produsul. Păstrați prospectul în cazul în care trebuie consultat din nou.

INDICAȚII DE UTILIZARE:  Crema este indicată în tratamentul afecțiunilor articulare pe bază de osteoartroză, pentru îmbunătățirea funcției articulare și a capacității de mișcare și pentru reducerea simptomelor dureroase. Crema este indicată pentru masaj terapeutic. Reduce rapid durerile articulare și musculo-scheletice; este utilă pentru refacerea motilității în perioadele de reabilitare în urma unor fenomene inflamatorii sau traumatisme articulare; poate fi utilă în cazul leziunilor sportive ale articulațiilor pentru a recupera mișcarea naturală.

INGREDIENTE: miristat de cetil, laureat de cetil, oleat de cetil, ulei de măsline (olea europaea) , trigliceridă caprică, alcool cetilic, D-panhenol, ulei de Geranium, ulei volativ de Levănțică, ulei esențial de Mentă.

MOD DE UTILIZARE: Se aplică de 2 ori pe zi pe părțile afectate, masând zona. Se poate acoperi zona cu folie strech pentru o mai bună absorbție.

AVERTIZĂRI: Numai pentru uz extern. Nu inghițiți! Produsul trebuie aplicat numai pe pielea intactă. Evitați contactul cu ochii și gura - situație în care spalați bine cu apă. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate dovedită la componente. Dacă sunteți însărcinată sau alăptați, consultați medicul înainte de a utiliza produsul. Pentru copiii cu vârsta sub 12 ani, consultați medicul înainte de a utiliza produsul.

INSTRUCȚIUNI DE DEPOZITARE A PRODUSULUI: Depozitați produsul într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați după data de expirare. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. Nu utilizați dacă ambalajul este deschis sau deteriorat.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2024