Categorii

Borax pentru clismă

Cod produs: capsule 28
Puncte de recompensă: 0
Disponibilitate: Disponibil doar la comanda
Preţ: 25,00Lei

Borax pentru clismă

Flaconul conține 30 capsule. Fiecare capsulă conține 250 mg de Borax si 200 mg de Diatomită de uz farmaceutic –

A se folosi doar pentru clisme!

Indicații utilizare  Desfaceți prin rotire ușoară cele 2 părți ale capsulei de gelatină și deșertați complet interiorul in lichidul în care preparați clisma. Amestecați pentru dizolvare. Boraxul se va dizolva. Dioatomita este un excipient fără rol în efectul final al clismei. Este posibil ca resturi de diatomită să rămână pe fundul vasului. Dacă, din greșală, capsula de gelatină se sparge și resturi pică în lichid, acestea se vor dizolva fără a crea probleme.

Boraxul, care este cunoscut și sub denumirea de tetraborat de sodiu decahidrat (Na 2 B 4 O 7 10H 2 O), La animale și la oameni, sa raportat că boraxul este implicat în procesele metabolice asociate cu hormoni și minerale ( 3 ). De asemenea, sa demonstrat că posedă activitate antiinflamatoare, indicând potențialul său terapeutic ( 4 , 5 ). Suplimentarea cu bor în dietă (borax, 100 mg/kg) a fost, de asemenea, implicată în scăderea peroxidării lipidelor și în îmbunătățirea apărării antioxidante ( 6 ) .). Studiile anterioare au sugerat că mecanismul care stă la baza proprietăților antiinflamatorii ale boraxului a implicat suprimarea interleukinei (caspază-)-8, indicând că boraxul este potențial aplicabil pentru un agent bactericid (7 , 8 )

Numeroase studii s-au concentrat pe aplicarea boraxului pentru prevenirea tumorilor și au demonstrat o puternică corelație inversă între borax și diferite tipuri de cancer, inclusiv cancerul de prostată, cancerul pulmonar, cancerul de col uterin și carcinomul hepatocelular (HCC) ( 6 ) .– 15 ).

Acest produs este recomandat pentru a fi aplicat numai adulților care au indicatori de sănătate satisfăcătoari 

 

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Tratamente Alternative ELAPIS © 2024